It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via <a href="http://www.magentocommerce.com/magento-connect/detailed-product-review.html">Magento Connect</a>. If you believe you are getting this message by mistake please <a href="http://www.magentocommerce.com/boards/member/messages/pm/26339639/">contact support</a>
    • It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via Magento Connect. If you believe you are getting this message by mistake please contact support

Banner 1170 x 90

Ne bucură interesul tău pentru a te perfecționa în domeniul imaginii! Pe lângă pasiune și un echipament bun, educația face diferența în ceea ce privește nivelul la care poate ajunge un fotograf.


Cursurile pe care le ținem la F64 au teme diversificate, care variaza de la notiuni introductive privind fotografia, pana la notiuni si tehnici pentru fotografi profesionisti, si cursuri acreditate in urma carora se elibereaza o diploma care atesta calitatea de fotograf.

Testimoniale

Un curs excelent gândit şi structurat, care te ajută sa înțelegi şi sa aplici imediat cunoştințele. Dl. Radu Grozescu este un profesor excepțional, care se implica total în ceea ce face.
Gabriela P
Un curs excelent pentru tehnica folosirii Photoshop-ului. Echipa F64 si Radu Tudoroiu abordeaza cu profesionalism cursul, oferind participantilor la curs toate informatiile si conditiile necesare, intr-un ambient relaxat si voie buna.
Catalina V
Vreti sa simtiti acel click ? Vreti sa aveti acel moment unic in care lasati in urma ceea ce ati facut si decideti ca vreti sa fiti mult mai buni. Nu cred ca exista un om mai genial care sa poate scoate asta din oameni decat minunatul lector Daniel Chindea. Un om cu experienta, care stie sa lucreaze cu oameni si care reprezinta pentru mine, "un pusti" , un model demn de urmat. Nu numai ca ne-a deschis acest univers dar ne-a motivat sa dam maximul, macar pentru doua zile.
Florin S
Calendar cursuri

Sala cursuri Unirii

Sala cursuri Bucovina

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron gopro panasonic