Inchiriere echipament foto

    • It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via Magento Connect. If you believe you are getting this message by mistake please contact support

 

 

F64 Rental sau De ce sa inchiriezi un aparat foto

 

Aparatul foto la care visezi cu ochii deschisi e inca departe de bugetul tau? Cele mai noi echipamente foto-video au ajuns pe piata din Romania, dar tu ai alte cheltuieli prioritare? Nu mai calcula in ani-lumina distanta la care te afli de aparatura foto-video cu care ti-ar placea sa faci fotografii la evenimentul din weekendul viitor sau in vacanta in care tocmai urmeaza sa pleci peste cateva zile!

 

Noi iti punem la dispozitie solutia perfecta!

 

Cu serviciul F64 Rental te poti bucura in voie de aparatul sau accesoriile foto-video mult dorite la preturi accesibile! Folosesti cand ai nevoie, testezi mai multe optiuni fara costuri prea mari iar daca te indragostesti iremediabil de ele, te asteptam in showroom cu discount-uri speciale care, cu siguranta, te vor imbia sa le iei acasa.

 

Beneficii

 

Serviciul F64 Inchirieri iti aduce urmatoarele beneficii:

     •  ai posibilitatea de a testa in detaliu cele mai noi aparitii din domeniul foto-video, la preturi accesibile

 

     •  nu faci rabat la calitate pentru situatiile in care ai nevoie de anumite aparate foto, obiective si accesorii doar pentru o perioada scurta de timp sau pentru evenimente punctuale

 

     •  daca inca nu te-ai decis ca aparatul, obiectivul sau accesoriul care ti-a cazut cu tronc merita sa se alature echipei tehnice de acasa, inchiriindu-l ai posibilitatea de a-l mai testa inainte de a lua decizia finala.

 

 …si inca ceva: Te vei putea lauda prietenilor tai cu cea mai noua si mai fita “achizitie” ! :D

 

Cine poate beneficia de Serviciul F64 Inchirieri ?

 

Serviciul este disponibil doar pentru clientii F64 fideli (Gold si Silver). Inchirierea poate fi facuta doar de catre titularul de cont. Pt moment serviciul este disponibil doar prin prezentarea clientului la showroom-ul F64 din Bd. Unirii nr. 45, Bucuresti, ridicarea/returnarea produsului si parcurgerea pasilor obligatorii (ex. semnare contract, proces verbal predare-primire etc.) putand fi realizate doar in prezenta unui consultant F64..

 

Cum inchiriez echipamentul ?

 

F.A.Q.

 

Q: Pot sa rezerv produsele in avans ?
A: Rezervarile se pot face in avans trimitand un email catre inchirieri@f64studio.ro cu toate detaliile (produsul dorit, perioada etc)

Q: Cate produse pot inchiria simultan?
A: Limita de inchiriere este de 2 produse cu valoare mare (pret de vanzare peste 1000 de lei). Pentru a inchiria mai multe produse te rugam sa ne contactezi pe mail la inchirieri@f64studio.ro.

Q: Comenzile trec printr-un proces de aprobare ?
A: Toate comenzile trec printr-un proces de aprobare. In anumite cazuri, F64 isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare sau depunerea unei garantii care poate ajunge pana la 100% din valoarea de vanzare a echipamentului inchiriat.

Q: Cum se calculeaza perioada de inchiriere ?
A: Perioada de inchiriere se calculeaza in intervale de 24h din momentul in care se ridica produsele iar returul produselor se poate face pana la sfarsitul zilei in care expira inchirierea.
Ex: In cazul unei inchirieri de 2 zile in care produsele sunt ridicate luni, returul produselor trebuie facut pana la sfarsitul zilei de miercuri.

Q: Pot returna o comanda mai devreme ?
A: Comenzile pot fi returnate mai devreme de termenul stabilit initial. Suma corespunzatoare zilelor neutilizate iti va fi returnata.

Q: Pot extinde perioada de inchiriere ?
A: Perioada de inchiriere poate fi extinsa atata timp cat produsul este disponibil pentru perioada respectiva (nu exista deja o alta comanda in asteptare). Intentia de extindere a inchirierii trebuie comunicata in scris cu cel putin 24h inainte. Daca perioada de inchiriere depaseste 3 zile, trebuie sa vii la noi pentru a intocmi un nou contract.

Q: Ce se intampla daca nu returnez comanda la timp si nici nu anunt inainte ?
A: Cu 24h inainte de expirarea inchirierii vei primi un reminder pe e-mail. In cazul intarzierii vom taxa automat zilele suplimentare dupa urmatoarea metoda: Primele 3 zile vor fi taxate la pretul standard de inchiriere. Dupa expirarea celor 3 zile, fiecare zi suplimentara va fi taxata cu dublul pretului standard de inchiriere. Dupa expirarea si a celor 3 zile de gratie, vom initia procedurile legale pentru recuperarea produselor si a sumelor datorate.

Q: Ce se intampla daca deteriorez echipamentul ?
A: Sunt acceptate elementele normale de uzura (zgarieturi minore, vopsea sarita) care nu afecteaza functionarea optima a produsului. In cazul avariilor majore vei fi nevoit sa achiti cheltuielile de reparatie in baza facturii primite de la service-ul autorizat. In cazurile in care nu se poate repara, vei achita pretul unui obiectiv in aceeasi stare de uzura. Orice caz de avariere trebuie comunicat catre F64 imediat ce acesta s-a produs

Q: Ce se intampla daca pierd/mi se fura produsul ?
A: Vei achita pretul unui produs similar (cu aceeasi stare de uzura).

Q: Nu sunt din Bucuresti. Pot inchiria un echipament ?
A: Da, cu conditia sa te prezenti personal la showroom-ul F64 din Bd. Unirii, Bucuresti, pentru a parcurge toate etapele aferente procesului de inchiriere (ex. semnare contract, ridicare produs, returnare produs etc.).

 

 Pentru detalii suplimentare ne poti contacta la adresa inchirieri@f64studio.ro..

 Poti citi de asemenea si Termenii si conditiile serviciului F64 Inchirieri aici.

 

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron gopro panasonic