It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via <a href="http://www.magentocommerce.com/magento-connect/detailed-product-review.html">Magento Connect</a>. If you believe you are getting this message by mistake please <a href="http://www.magentocommerce.com/boards/member/messages/pm/26339639/">contact support</a>
    • It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via Magento Connect. If you believe you are getting this message by mistake please contact support

COMANDA TA AJUNGE IN SIGURANTA LA DESTINATIE

 

Ne dorim ca intreaga experienta de cumparare pe care ai avut-o alaturi de noi sa te surprinda placut, inclusiv la livrare. De aceea, am ales sa iti oferim cele mai bune conditii in care echipamentele alese pot ajunge la tine.

 


 

TU DECIZI

 

Cand plasezi comanda, inainte de finalizarea acesteia, ai optiunea de a alege intre ridicarea comenzii din magazinul F64 sau livrarea prin curier.

 


 

RIDICAREA COMENZII DIN MAGAZINUL F64

 

Daca vrei sa ridici comanda din magazinul F64, inainte de finalizarea comenzii te rugam sa alegi optiunea:

„Vreau sa ridic comanda din magazinul F64 (Bd. Unirii, Nr. 45, Bucuresti)”

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in magazinul F64, le poti rezerva si ridica pe loc (adresa magazinului nostru este: Bd. Unirii, Nr. 45, Bucuresti).

 

Daca ai achitat deja comanda inainte de a veni sa o ridici, te rugam sa ai la tine actul de identitate. In cazul persoanelor juridice, este necesar ca delegatul sa aiba o imputernicire din partea firmei.

 


 

LIVRAREA COMENZII PRIN CURIER

 

Daca doresti livrare prin curier, inainte de finalizarea comenzii te rugam sa alegi optiunea:

„Vreau sa primesc produsele prin Curier Rapid”

Poti, de asemenea, sa decizi intre cele doua firme de curierat cu care noi lucram: Fan curier sau Urgent Cargus.

Comenzile inregistrate sunt livrate conform modalitatii alese si a informatiilor furnizate in procesul de comanda. Te rugam sa verifici corectitudinea datelor inscrise, iar in cazul in care ai sesizat erori sau doresti sa modifici ceva in comanda, te rugam sa ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numarul de telefon: 021.270.00.50.

 

In cazul livrarilor prin curier, acesta va emite pe loc o chitanta pentru suma platita. Aceasta chitanta va reprezenta dovada platii numerar, valabila atat pentru clienti persoane fizice, cat si clienti persoane juridice. F64 nu va mai emite ulterior alta chitanta, singura chitanta valabila fiind cea emisa de curier.

Pentru detalii despre livrare, poti contacta direct serviciul de curierat:

FAN Courier, la telefon: 0219336

Urgent Cargus, la telefon: 0219330 (Bucuresti) / 0219282 (provincie)

 


 

LIVARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 300 DE LEI

 

Am dorit sa oferim cat mai multor clienti posibilitatea de a beneficia de transport gratuit. Asadar, daca valoarea produselor alese de tine este de peste 300 de lei, costul transportului este integral suportat de noi. Daca esti foarte aproape de acest prag, merita sa mai verifici inca o data daca mai doresti sa adaugi un produs la comanda ta. Inainte de finalizarea comenzii, vei primi si un mesaj de reamintire si recomandare in acest sens.

 

In cazul in care comanda ta finala nu atinge pragul de 300 lei, tariful unic de transport este 14.99 lei, indiferent de locatia din Romania unde alegi sa soliciti livrarea, fara conditii de greutate sau volum. Am negociat cu partenerii nostri de transport cele mai avantajoase conditii pentru clientii nostri.

 


 

CAND PRIMESTI COMANDA?

 

Termenul de livrare a comenzii depinde de locatia unde soliciti livrarea si momentul in care faci comanda.

 

Livrarile in aceeasi zi sunt posibile doar pentru Bucuresti, daca ai plasat comanda Luni pana Vineri, pana in ora 13.00. Livrarile in aceeasi zi se fac in intervalul 15.00 – 19.00.

Comenzile facute dupa ora 13:00 vor fi livrate in urmatoarea zi lucratoare. Toate livrarile in aceeasi zi sunt efectuate prin Urgent Cargus.

 

Livrarile cu termen 24-48 de ore

Comenzile inscrise si procesate de Luni pana Vineri pana la ora 18:30 sunt livrate a doua zi sau in prima zi lucratoare la adresa mentionata, prin curier rapid (Urgent Cargus / FAN Courier).

 


 

EXCEPTII DE LA TERMENELE SPECIFICATE

 

Fac exceptie de la intervalele mentionate, comenzile plasate de Black Friday si situatiile in care sunt conditii meteorologice nefavorabile. In aceste perioade, termenul maxim de 48 ore poate fi depasit. Termenele de livrare mentionate fac referire la comenzile care se achita in sistem ramburs (numerar la curier) sau a caror plata a fost confirmata pana la ora 13:00 pentru livrare in aceeasi zi, respectiv 18:30 pentru livrare in 24-48 de ore.

 

Pentru comenzile achitate prin ordin de plata sau rate Cetelem, termenul de livrare poate

suferi modificari, in functie de timpul de procesare al platii.

 


 

POTI SA VERIFICI COLETUL INAINTE DE A PLATI

 

Ne dorim sa ai incredere atunci cand faci plata la livrare, asa incat am stabilit cu partenerii nostri un acord prin care poti sa verifici coletul inainte de a plati la curier, fara alte costuri suplimentare.

 

Verificarea coletului se poate efectua doar in prezenta curierului, in limita a 5 minute si presupune o analiza estetica, nu si tehnica (proba de functionare) a echipamentelor comandate.

 

Daca sesizezi ca echipamentele primite difera de cele comandate sau sunt neconforme, te rugam sa refuzi primirea coletului, prin completarea AWB-ului in prezenta curierului.

 

In cazul comenzilor care contin mai multe echipamente si constati ca doar o parte dintre ele sunt neconforme, refuzul de primire se poate aplica doar pentru intreg coletul, nu si partial.

 

In cazul comenzilor achitate in avans (plata online, prin card sau OP) pentru care s-a inregistrat refuz de primire si se doreste returnarea contravalorii produselor, este necesar sa ne notifici in acest sens pentru a procesa in cel mai scurt timp posibil solicitarea ta, la telefon:

021.270.00.50.

 

Costurile de transport pentru coletele refuzate la primire sunt suportate in

intregime de catre F64. Acest beneficiu este oferit in mod gratuit clientilor F64.ro, pentru comenzile livrate prin intermediul FAN Courier / Urgent Cargus, pe teritoriul Romaniei.

 

Echipamentele F64 pot fi livrate si in afara tarii (prin curierat rapid).

Pentru a obtine costul si termenul de livrare te rugam sa ne contactezi pe e-mail, la

adresa: info@f64studio.ro sau telefonic 021 270 00 50.

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron gopro panasonic