It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via <a href="http://www.magentocommerce.com/magento-connect/detailed-product-review.html">Magento Connect</a>. If you believe you are getting this message by mistake please <a href="http://www.magentocommerce.com/boards/member/messages/pm/26339639/">contact support</a>
    • It looks like Detailed Review extension is not licensed. You could buy extension via Magento Connect. If you believe you are getting this message by mistake please contact support

Retur in 30 zile

 

Ai cumparat simplu, returnezi rapid

Pentru ca stim ca alegerea unui aparat foto care sa te reprezinte sau a accesoriilor compatibile nu este intotdeauna usoara, suntem alaturi de tine. Daca alegerea facuta nu te multumeste 100%, sau daca pur si simplu te-ai razgandit,  la noi ai 30 zile calendaristice de la data livrarii/ ridicarii, pentru a cere inlocuirea produsului, upgrade catre un alt model sau returnarea contravalorii acestuia, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de F64 Studio SRL.

Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Serviciul Retur gratuit in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, in cazul comertului la distanta, prevazute in OUG 34/2014.Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Legea care reglementeaza dreptul de retragere poate fi accesata aici.

Consumatorul asa cum este definit de OUG 34/2014 - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

Pentru a va exercita dreptul de retragere este recomandat sa completati formularul de retur. Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Unele produse au o politica de retur specifica, iti recomandam sa citesti conditiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute de F64 Studio SRL

In cazul in care produsul se returneaza in Showroom-ul F64 si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie. Te ugam sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii RMA. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit.Asigura-te ca:

-          Produsul nu este protejat de parole setate de tine si ca ai sters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel incat produsul sa nu contina nici o data cu caracter personal si sa poata fi adus la software-ul initial.

-          Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, vicii cauzate de un soc extern ( mecanic/ electric) sau contact cu lichide si cu accesorii complete.

-          Produsul trebuie returnat in cutia originala, impreuna cu toate accesoriile primite(CD de instalare, manuale etc.) certificatul de garantie si o copie a facturii.

-          Toate acestea trebuie impachetate corespunzator pentru a fi protejate impotriva eventualelor deteriorari din timpul transportului. Lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse poate atrage refuzarea cererii de retur.

-          Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.

-          In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

-          In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse identice, un singur produs desigilat se accepta ca retur, restul cantitatii trebuie sa fie sigilata.

-          Produsele din Consignatia F64 beneficiaza de o garantie din partea F64 de 30 zile calendaristice si un termen de returnare fara invocarea unui motiv de 30 zile calendaristice, pentru contractele incheiate la distanta (produse SH comandate online).

Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul calificat F64 Studio, nu se supun ordonantei OUG 34/2014

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii? caracteristicilor si functionarii produselor.

Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, putem solicita valoarea pentru readucerea in stadiul initial. Acesta decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat..

Formularul de retur este un model, aveti la dispozitie si posibilitatea de a ne scrie la adresa service@f64studio.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul 021 270 00 54.

Conditii specifice pentru returul produselor vandute si expediate de F64 Studio SRL

Nu se accepta returul daca ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, daca produsele au licente software activate sau daca ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile si eBook readere doar daca nu le-ai folosit.

Poti returna becurile, cartuse de cerneala, produse software, hartie foto, sigurante, folii de protective, carti, carduri, bateriile, cani, acumulatorii, incarcatoarele, si accesorii doar daca acestea sunt sigilate.

Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returneaza conform conditiilor specifice categoriei respective.

Produse de tip comanda speciala (indiferent de categorie) si cardurile cadou nu pot fi returnate.

Nu se vor accepta retururile in termen de 30 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme de uzura sau daca numarul de declansari depaseste cu 300 fata de cele cu care aparatul a fost vandut.

Returnare prin formularul online:

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:

1. Logheaza-te in site-ul F64.ro cu contul tau de client si completeaza o Cerere RMA .

2. Asteapta aprobarea cererii de catre un agent din service.

3. Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.

4. Te rugam sa nu indepartezi etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplica schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.

5. Mentioneaza numarul cererii RMA pe cutia exterioara (nu pe cea originala).

6. Poti preda personal produsul in Service sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: F64 Studio SRL, Departamentul Service, Bd. Unirii nr. 45, Bucuresti, Romania, cod 030824

7. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client.

F64 Studio nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum il livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile, insa incercam sa ti-i trimitem in aproximativ 7 zile de la receptia produsului.

Ne poti ajuta sa facem mai repede plata, daca in momentul inscrierii cererii RMA completezi contul bancar si trimiti o copie a facturii (pentru a indentifica mai repede comanda). Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 021.270.00.54 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa service@f64studio.ro

Va multumim !

 

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron gopro panasonic